Figentærte
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Tærtedej:
Bland mel og sukker, smuldr margarinen ud i blandingen med fingrene (eller hak det i køkkenmaskinen). Dejen samles med en smule vand og arbejdes igennem. Beklæd en smurt tærteform med den, prik den med en gaffel og stil bunden koldt, mens fyldet tilberedes. Fjern de grove stilke på fignerne. Skær dem i mindre stykker og bred dem ud på tærtebunden. Rør knuste tvebakker eller rasp med farin, sirup, hakkede nøddekerner og citronsaft. Bred massen ud over fignerne og bag tærten ved 200 grader i ca. 35 min. Tærten serveres lun med cremefraiche eller flødeskum. |
|
Opskriften er vist 15435 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2012-02-03 12:47:37 Hmm... ved ikke hvad der er gået galt i mit køkken, men kunne ikke få "fyldet" til at stivne, det blev ved med at være flydende :( - Så hele tærten røg ud, øv bøv. - Er der mon for meget sirup i?? Lene - 2009-02-13 09:52:18 Obs!! tvebakker kan indeholde æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne