Langtidsstegt entrecote
Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote Indsendt af : kliver Indsendt : |
|
|
Puds entrecoten af, gnid med salt og peber, brun den på pande i smør, lægges på rist i ildfast fad.
Start ca. 4-5 timer før brug i ovn ved 130 grader C.
Når termometeret, der måler midt i kødet, når ca. 60 grader C sættes ovntemperaturen på 65-70 grader, temperaturen i kødet holdes på ca. 65 – 70 grader C resten af stegetiden.
Stegen tages ud 15 minutter før udskæring.
Tips: Der kan serveres bagte kartofler, grønne bønner, flutes og meget andet til. |
|
Opskriften er vist 40064 gange,
og udskrevet 655 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Pia - 2005-01-01 01:01:01 Hvordan ved man om stegen skal have 4 eller 5 timer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne