Marineret svinemørbrad med grøn sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Chef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marinaden blandes og kødet lægges i. Skal stå og trække minimum 10 timer, men også gerne i halvandet døgns tid. Vend kødet af og til.
Den grønne sauce røres sammen og smages til og sættes i køleskabet for at stå og trække. Kødet lægges på en rist over bradepanden, således at marinaden kan dryppe af under stegningen. Kødet steges ved 225 grader i 15-20 minutter (en halv times tid kan dog anbefales). Serveres evt. med en blandet salat og rösti. Tips: Bliver endnu bedre når det grilles i en kuglegrill, i det overfladen bliver sprød men marinaden sikrer at kødet forbliver saftigt. |
|
Opskriften er vist 131548 gange,
og udskrevet 3728 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (26 stemmer) |
|
Kommentarer århusianeren - 2009-09-04 17:21:23 de kartofler ser rigtig lækre ud. Er det røsti eller hvad? anonym - 2009-08-12 20:47:20 Efter 20 min. var den gennemstegt, men husk godt med vand i bradepanden:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne