Squashsuppe med hvidløg og porrer
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Toller Indsendt : Red : |
|
|
Squash og porrer skæres i skiver, hvidløgs feddene halveres og det hele puttes i en stor gryde. Vand hældes i gryden og bouillonterningerne tilsættes - vandet skal bare lige præcis dække grøntsagerne.
Retten småkoger i ca. 45 min.
Gryden tages af varmen, og suppen blendes (jeg bruger stavblender) fløde, kød og melboller tilsættes. Suppen varmes op igen, men må ikke koge. Suppen er færdig, når bollerne er varme. Suppen serveres med godt brød eller flutes. Tips: Man kan evt. bruge fine ærter, i stedet for kød og melboller. |
|
Opskriften er vist 12749 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Bennar - 2007-02-14 11:26:39 Rigtig lækker suppe! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne