Hønsesalat med ananas
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele til dressingen røres sammen og smages til med salt, peber og citronsaft.
Pyntes med overskåret tomater og lidt grønt eller hvad du har Servers til flutes eller ristet franskbrød. |
|
Opskriften er vist 87045 gange,
og udskrevet 2865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-12-13 05:32:53 bare et lille hvis du vil ha den en anelse frisk også. men den smager godt hvis man rister et stykke brød Anders - 2008-04-19 17:01:44 Som sagt, store eller små bægre creme fraiche ?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 2 bægre creme fraiche -af de små eller store? gør jo unægteligt noget af en forskel anonym - 2005-01-01 01:01:01 - og det er kun hønsekødet, ikke HELE hønen anonym - 2005-01-01 01:01:01 væden skal jo ikke med |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne