Petras chokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : jannie Indsendt : Red : |
|
|
Mel, kakao, natron og sukker blandes med appelsinjuice og æg.
Smørret skal være afkølet og kommes i til sidst.
Dejen hældes i en bradepande eller springform.
Bagetid ca. 1 time ved 175 grader C.
Pålægschokoladen lægges på den varme kage. Kagen skæres ud før den serveres - god alene til kaffe eller som dessert med is. |
|
Opskriften er vist 11312 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne