Mørbrad med bladselleri og ananas
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Hosta Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden skæres i små bøffer og brunes i olie. Lægges i et ildfast fad. Krydres med salt og peber.
Ananas fordeles over mørbraden og saften fra dåsen hældes over.
Bladsellerien renses og snittes i skiver og fordeles over.
Sorte oliven fordeles over.
Peberfrugten renses og skæres i tern og fordeles over.
Piskefløden hældes hen over det hele og krydres.
Retten sættes i ovnen ved 200 grader C i en god halv time.
Kogte ris og Fetaost serveres til. |
|
Opskriften er vist 15945 gange,
og udskrevet 695 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne