Mørbrad på svensk
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : vw68 Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Befri mørbraden for sener og hinder og skær den/dem i 3-4 cm tykke bøffer.
Bank dem let med håndroden.
Krydr med salt og peber og brun dem hurtigt i smør på en pande og kom dem i et ildfast fad.
Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skyl forårsløg eller porer og skær i dem i tynde ringe. Rist champignoner, forårsløg/porrer i fedtstoffet på panden, kom blandingen i fadet til bøfferne. Kog panden af med fløde og ketchup, krydr med salt og chili og hæld det i fadet, befri peberfrugten for frøstolen og kerner og skær den i ringe og læg dem som pynt øverst i fadet. Stil retten nederst i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 20-30 minutter eller til retten er gennemvarm. Serveres med løse ris men kartofler eller pasta kan også bruges. Tips: En ret der er nem at lave, kan med fordel laves dagen før. Så den bare skal varmes før gæsterne kommer. |
|
Opskriften er vist 113250 gange,
og udskrevet 4068 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Vivian - 2011-11-20 13:05:32 Lidt mindre ketchup efter vores smag Karen - 2011-04-04 14:42:03 Jeg har lavet retten med magre koteletter det smagte også fantastisk, tilsat også bacon det gav retten et pif. Ulla7000 - 2007-11-04 18:29:42 Tilsætter en smule bacon... Uhm... sikker succecs hver gang |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne