Mørbrad, Dahlsvej Special
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : fuldMusik Indsendt : Red : |
|
|
Sæt Kartofler/ris over.
Varm en pande op med fedtstoffet. Skær mørbraden op i ca. 3-4 cm. tykkelse. Bank dem (prøv at skære dem op og putte dem i en frysepose, mens du banker - så undgår du at der sidder saft og kødstumper i hele køkkenet og på dig selv). Kværn salt og peber over dem og smør et tyndt lag dijonsennep på. Steg dem, som normalt. Jeg synes det er bedst at krydre på den ene side først og derefter krydre den anden side når de er på panden. Tag dem af. Tilsæt lidt hvedemel på panden. Bag det op og fyld 4 spsk. Creme fraiche eller lign. Rør. Tynd den op til ønsket konsistens. Tips: En gang tøede ærter f.eks. frosne i halv time i kold vand skader skam ikke. Selvfølgelig ville friske være bedre. Men årstiden er jo ikke altid lige med os. |
|
Opskriften er vist 12165 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne