Svampet banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Henriette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarinen og bland alle ingredienser i undtagen bananerne.
Derefter moses bananerne og vendes i massen. Kom kagen i en brødform og bag kagen til den er gyldenbrun ( mærk eventuelt efter med en gaffel ) Bages ved 200 grader C varmluft i ca. 35 minutter. |
|
Opskriften er vist 617257 gange,
og udskrevet 10814 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (425 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-01-09 13:04:05 Super lækker og nem kage. Hakker lidt chokolade i som prikken over i’et Cathrin Lylloff Jensen - 2020-07-21 09:11:43 Verdens bedste banankage 😍 Jeg tilfører 2 håndfulde Lys pålægschokolade og kagen bringer altid lykke og jeg bager den tit 😍 Jeg bruger dog en form 20 x 20 cm så passer de 35 min perfekt Tak for en skøn opskrift Per - 2018-08-21 13:19:30 Hvis du holder musen over ingredienserne vil du kunne se hvad 1 dl. vejer på de fleste ingredienser. Ellers er der en liste med mål/vægt under teknink :) Palle Klausen - 2018-07-11 13:23:14 Venligst skriv i dl. mål. det er ikke nemt ombord på et skib at måle med en vægt. Vi er trods alt en søfartnation af proff. + (lystsejler) Jeg har valgt en anden side hvor det er skrevet i dl. VH Skibskokken. Diya - 2018-06-03 15:22:28 den smager godt tak for opskriften Lone Luna :) - 2018-01-30 14:19:10 Den bedste banan kage ever !!! Smider dog også lidt hakket mandler i ;) max lækkert Bente - 2017-06-21 09:12:36 1 dl tørrede tranebær og 100 g mørk chokolade i småstykker kan med fordel blandes i. Der skal ikke ændres i mængden på øvrige ingredienser (8 pers.) Helle - 2017-01-21 14:05:53 Her skulle kagen have hele 48minutter før den var færdig... og den er i et porcelæns rugbrødsfad. Blot til info:-) Lil - 2017-01-07 15:57:41 Lækker lækker kage. Skal helt sikkert laves igen Jette - 2016-09-29 14:14:08 Kan man bruge smør istedet for magarine 😕 Liva - 2016-07-01 09:57:58 Den er dejlig nem, og den smager rigtig godt! Maiken - 2016-06-20 13:24:19 Kagen var god og nem at lave👍 Maiken - 2016-06-19 20:08:52 Kagen var god og nem at lave👍 Sabrina - 2016-05-27 20:15:12 Min er stadig som om den er rå inden i hvor lang tid kan man give den, den har fået 30 min nu... skal jeg skrue ned for varmen og gider den 15 min mere eller??? anonym - 2016-04-12 18:06:11 Den ser god ud. Den er lige til at spise Mette B - 2016-03-30 23:25:35 Rigtig god opskrift. Smagte dejligt! Kariline - 2016-02-29 16:38:40 Kopi fra Korolines Victor - 2016-02-22 11:55:42 Jeg har lavet den til alle mine homeboys, og de er jo vilde med den? Ingen dårlige vibes herfra da! :) lotte - 2016-02-21 14:29:03 kan varmt anbefales både som muffins og alm kage i både spring og brød form ..med chokolade i og bestemt som alm beskrevet ..DENNE kage kan bruges som grundopskrift..TAK DEN er super let og lækkert Gitte - 2016-02-05 15:14:33 Jeg kommer 3 spk kokos, ca. 1 del hakkede nødder ( hva man bedst ka li ) og ca. 100g masipan og så 125g smør. Det bliver så lække en kage👍 Rikke - 2015-08-11 10:51:35 super nem opskrift alt blandes i rækkefølge som det står, nu håber jeg også at den smager godt efter den har været i frysen... stephanie hansen rosenberg - 2015-03-21 13:04:54 1: der er ikke en opskrift på hvordan man gør der står kun hvad man skal bruge Aalborg pigen - 2015-03-14 14:44:23 Den smagte rigtig godt og jeg kom hakket chokolade med orangesmag som smagte super godt der i !!! A-Aalborg - 2015-03-14 14:42:38 Super lækker Kom hakket chokolade i og det smagte rigtig godt Flemming Andersen - 2015-02-28 20:16:13 Er afhængig Pede - 2015-01-21 15:53:48 Jeg knuser pålægschokolade og smider i samt lækker det på når den lige er kommet ud af ovnen :) - det er lir ! anonym - 2015-01-16 23:03:13 Lavet med 50g mindre sukker og lidt kanel og de er mega gode anonym - 2014-12-16 10:55:42 Tilføjede blåbær i en silicone form og dejen over mums 😄 anonym - 2014-12-16 10:54:01 Perfekt og nem at lave og smager himmelsk 😄 Mette - 2014-10-14 22:19:18 Simpel og super god! anja - 2014-09-15 16:51:57 Må lige tilføje til personer der ikke er van til at bage, at det er yderst vigtigt at man pisker æg og sukker til en luftig masse, for at kagen ikke braser sammen og bliver tung og uspiselig! anonym - 2014-09-10 21:34:06 Jeg nøjedes med to æg, 400 g banan og 1,5 tsk bagepulver. Det fungerede fint og den blev rigtig god. Richard Jensen - 2014-06-27 11:58:55 Hejsa Super kage den her , smiler skal gemmes og laves igen igen og igen ... Trine - 2014-01-29 16:03:44 Fantastisk kage....mums. Lavede 12 mufifins. Tilsatte lidt hvid chokolade og da de kom ud af ovnen lagde jeg et stykke pålægs chokolade på hver :-):-) Kristine - 2013-11-05 10:32:51 Jeg kan normalt ikke lide banankage, men denne kage tilsat 150g hakket, mørk chokolade er nu en af mine yndlingskager! Torben - 2013-09-03 02:33:00 Vild lækker banankage. Har haft den med på job et par gange, og har endda en kollega der normalt ikke spiser kage, men denne glider ned. Ingen kan konens banankage gider han spise. Eva - 2013-07-05 11:07:44 super god banankage jeg har selv lyst til at lave en til Natascha - 2013-03-20 13:00:36 Helt fantastisk, men jeg panikede lidt da jeg manglede bagepulver og naboen ikke var hjemme MEN trods advarslerne om brugen af natron fungerede det helt fint den fik bare lidt ekstra i ovnen (: Pernille Filipsen - 2013-03-11 14:28:52 Lækker lækker kage. Har prøvet de sidste par gange og komme nogen havregryn i osse og den bliver simpelthen bare SÅ super uden at smage overdrevet for meget af banan ;) Henriette - 2013-02-01 19:36:48 Mange tak for den gode respons på denne kage og vildt så meget der bliver tilføjet, men det er da yderst lækkert at få den i flere forskelligheder :) Søs - 2012-11-08 18:12:41 Denne kage har jeg efterhånden bagt rigtig mange gange. Den er SÅ god og super nem at lave. Selv min mor der ikke kan lide kage har spist den flere gange. Super frisk og lækker og så bliver den kun bedre af at stå en dag eller to, hvis den da kan få lov at overleve så længe ;) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne