Flæsk med sennepssauce fra Thurø

Flæsk med sennepssauce fra Thurø, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Flæsk:
20 Skiver stegeflæsk
 
 Sauce:
140 g.OSCAR Lys Basis
6 dl.Vand
6 dl.Mælk
 Grov-sennep
 Santa Maria Hvid Peber stødt
 
 Kartofler:
2000 g.Kartofler
 Santa Maria Persille tørret
 
Opskrift:
Flæsket steges sprødt. OSCAR Lys Basis varmes op med mælk og vand, koges igennem 2-3 min og smages til med grov-sennepen til en kraftig sennepssmag. Smag evt til med salt og Santa Maria Hvid Peber. Kartoflerne koges møre med salt og drysses før servering med Santa Maria Persille.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Stegt flæsk med persillesovs

karakterer:
Opskriften er vist 9104 gange,
og udskrevet 108 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-12-16 12:15:27
Ok ret, men du er da vist ansat i reklamebranchen ?

  -   2005-01-01 01:01:01
god ret! børnene elsker den!