Flæsk med sennepssauce fra Thurø
Hovedingrediens : Svinekød - Svineflæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Flæsket steges sprødt.
OSCAR Lys Basis varmes op med mælk og vand, koges igennem 2-3 min og smages til med grov-sennepen til en kraftig sennepssmag.
Smag evt til med salt og Santa Maria Hvid Peber.
Kartoflerne koges møre med salt og drysses før servering med Santa Maria Persille.
|
|
Opskriften er vist 9104 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hans Norge - 2012-12-16 12:15:27 Ok ret, men du er da vist ansat i reklamebranchen ? mig - 2005-01-01 01:01:01 god ret! børnene elsker den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne