Påskeæg med abrikos
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak abrikoserne fint, og dryp dem med likøren.
Lad dem trække, til væden er opsuget.
Form marcipanen til små kopper med tyk bund og tynd kant. Fordel fyldet i kopperne og luk marcipanen godt sammen. Dyp stykkerne i mørk chokolade, og lad dem stivne let. Smelt lidt lys chokolade i en kogepose, klip hjørnet af og giv konfekten en pyntestreg. |
|
Opskriften er vist 17024 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer leise - 2005-01-01 01:01:01 hm... jeg skal huske tl en anden gang at jeg ikke brydder mig om abrikoser men min gæster var vilde med den så 10 til den! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne