Æble- og tranebærdessert
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen på 200 grader. Smør et ovnfast fad med smør.
Bland mel, havregryn, farm, valnødder, ingefær og muskat i en skål. Bland godt. Rør smør og honning i melblandingen ved hjælp af en gaffel eller en mørdejs-blander til det bliver en smuldredej. Stil til side.
Bland æbler, tranebær, sukker, appelsinskal og ingefær i en skål. Læg blandingen i det ovnfaste fad og drys smuldredejen over. Bag i ovnen til dejen er gylden og æblerne møre, 30-40 min. Lad det svale let og servér i portionsglas eller på tallerken.
Tips: Prøv at servere desserten med denne delikate creme: let Philadelphiaost, eller anden cream cheese, røres ud med et par spiseskefulde ahornsirup. Bland hakkede pekannødder eller valnødder i og nyd. |
|
Opskriften er vist 8078 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne