Sønderjysk Æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt mel, brun farin, kokosmel, kanel, nelliker sammen med smør.
Æblerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt fad. Hæld citronsaft over æblerne og fordel dejen som låg over æblerne. Bages ved 170 grader C. i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 27780 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-09-15 10:59:26 det er næmest at ælte dejen med en håndmixer på lav hastighed i ca 10-15 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne