Svensk æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker røres sammen. Smørret smeltes og afkøles. Resten tilsættes.
Smør formen og drys med rasp. Æblerne skæres i både og lægges på og kanel drysses over. Kagen sættes i ovnen ved 170 grader C. i 40 minutter. |
|
Opskriften er vist 22901 gange,
og udskrevet 428 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Gunhild - 2023-10-01 20:46:55 Det er en "udfordring" at komme frem til hvordan denne kage skal laves - hvorfor er det ikke bare forklaret med en sætning - jeg ville gøre som Marlene beskriver! Marlene - 2010-09-09 15:59:36 Jeg var også i tvivl om dejen skulle øverst eller nederst. Men jeg lagde dejen nederst, og så derefter æblerne ovenpå. Pressede dem lige en smule ned i dejen. Det blev rigtig godt. En fantastisk god kage. Dryssede lige med lidt perlesukker ovenpå sammen med kanelen. mig - 2008-09-11 09:49:16 skal æblerne være for oven eller under selve dejen til kagen. mig - 2008-09-11 09:48:10 er det kagen som hældes over æblerne og kanelen eller skal æblerne være for oven, der er jo flere måder at lave det på, men hvad med denne her opskrift hvordan er det? T.L - 2008-03-20 15:07:39 Den får 10 her fra.. der kunne måske godt komme lidt mere kanel på, men det er jo efter hvad men vil.. det gjorde vi nemlig T.L - 2008-03-20 15:05:56 Super dejlig, og nem at lave.. Jeg servere vaniliesovs til at putte oven på kage stykket til sidst :o) D. R. - 2005-01-01 01:01:01 syns den er himmelsk... er blevet helt afhængig a den... har fået meget ros når jeg har bagt den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne