Lun æblekage med rugbrødslåg og flødeskum
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æblekage Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i både. Drys med kanel.
Smelt smør og brun farin på en pande og vend æblebådene deri. Kom det hele i smurte portionsforme eller i et ildfast fad. Pisk smør, marcipan og sukker til en lind masse, tilsæt det revne rugbrød og kom til sidst piskefløden i. Hæld blandingen over æblerne og bag dem i 15-20 min, i en forvarmet ovn ved 180c. Smag flødeskummen til med citronsaft lige før servering. Anretning Server den lune æblekage på tallerken med kold flødeskum. Pynt eventuelt med lidt citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 13210 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer kristina - 2005-01-01 01:01:01 mangler der mon noget mel i denne opskrift. *Låget* var alt for flydende og fedtet lagde sig øverst i et lag og gjorde retten uspiselig! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne