Lun æblekage med makroner og nødder
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Æbler skrælles og kernehuse fjernes. Skæres i mindre stykker og dampes møre i lidt vand tilsat citronskal, sukker og vanillestangen, som er flækket. Den flækkede vanillestang og citronskallerne tages op, når mosen er afkølet lidt. Æblemosen blandes med rosiner og bredes ud i et smurt ovnfast fad.
Tvebakker og makroner knuses og blandes med hasselnødder, mandler og farin. Blandingen ristes et kort øjeblik i smør på en pande. Bredes derefter ud over æblerne. Bages i ca. 20 min. ved 200 grader C til overfladen er gylden, sprød og knasende. Serveres lun med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 28346 gange,
og udskrevet 719 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sonja - 2023-11-26 09:48:51 Dejlig dessert. Kan forberedes i forvejen. Bages 1 time før den skal spises. Bruger et mellemstort tærtefad. Nok til 6 personer Ida - 2013-09-28 10:26:54 Hvor mange personer er den til Helene - 2012-02-03 09:54:48 Hvor mange personer er den til? Den vise - 2011-09-03 17:11:27 1kg æbler :)** Britta - 2008-08-17 15:30:04 Der mangler angivelse af kg. æbler. Men har meget lyst til at afprøve opskriften. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne