Æbletærte med makronmarengs
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen varmes til 225 grader. Æblerne skylles, deles og kernehuset fjernes. Æblerne skæres i tynde både og lægges taglagt i en smurt tærteform.
Der hældes lidt vand ved, så bunden er dækket. Sukker drysses over. Æblerne bager i 10 min., tages ud, og ovnen skrues ned til 200 grader. Æggehvider piskes stive med flormelis. Makroner knuses og vendes forsigtig i hviderne. Marengs fordeles henover æblerne. Bager i ovnen i 8 min, til overfladen er gylden. Serveres varm med en klat kold cheasy friche rørt med vanillesukker. |
|
Opskriften er vist 14640 gange,
og udskrevet 372 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina fra Lolland - 2007-09-13 13:58:04 Jeg er HELT enig med Lotte, jeg er glde for at gæsterne blev forhindret, det var den største skuffelse jeg længe har oplevet.... Lotte - 2005-01-01 01:01:01 Det er bestemt en opskrift jeg aldrig nogensinde vil videre give eller anbefale af andre for så bliver man da skuffet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne