Æbledessert med sprød æble
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
To æbler skrælles og skæres fri for kerner. Det blendes sammen med æg og 1 dl fløde samt citronsaft og kanel. Massen hældes i en smurt form og bages i ovn ved 180 grader i 20 min. De to andre æbler udstikkes for kerner, skæres i skiver og lægges på et stykke sukkerstrøet bagepapir og bages i ovn 1 time ved 120 grader. De lægges i en rund cirkel på tallerken og ovenpå lægges den bagte æbledessert. Til sidst koges fløden op, og chokoladen tilsættes, så det smelter sammen. Chokoladefløden lægges omkring desserten, og der pyntes med pistacie.
Tips: Der kan serveres anden frugt til. |
|
Opskriften er vist 9766 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne