Syltet figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Prik fignerne med et bambusspid
Kog lagen sammen og kom fignerne i.
Småkog i 15 minutter.
Kom fignerne og lagen i et rengjort glas.
Læg et pres over, så fignerne holdes under lagen.
Stil fignerne tildækket med et klæde natten over.
Hæld lagen fra, kog den lidt ind og hæld den over fignerne igen.
Luk til.
Tips: Opbevares mørkt og koldt. |
|
Opskriften er vist 14874 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne