Figner i portvin
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
Skær citronen i skiver.
Kom alle ingredienserne i en gryde.
Varm det langsomt op til kogepunktet og lad det simre 5-10 min.
Fignerne afkøle i lagen - gerne til næste dag.
Server i skåle med Cheasy Fraiche på toppen.
|
|
Opskriften er vist 35321 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-02-14 22:23:48 Det er friske figner anonym - 2008-10-05 07:57:55 Ved nogen om det drejer sig om friske eller tørrede figner? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne