Flamberede Figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : Red : |
|
|
Brun sukkeret i en pande, tilsæt smør og lad det bruse af, tilsæt derefter revet skal af 1 appelsin og 1 citron, hasselnødder, saften af 2 appelsiner og en citron. lad det koge ind.(denne del af desserten kan laves i forvejen)
Lad fignerne dryppe godt af og varm dem op i sukkerlagen, Pisk fløden og bland den med vaniljeis, varm Pernod op i en gryde antænd den, hæld den over fignerne og server straks.
|
|
Opskriften er vist 27449 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne