Påskeæg med lysegrønne mandler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ælt marcipanen med appelsinskal og likør, og tril den til æg.
Gnid evt. de hakkede mandler i lidt farve og tryk dem fast i æggenes overflade
|
|
Opskriften er vist 17076 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lærer hansen - 2010-04-03 08:56:41 jeg søgte opskrift med tyrkiske "grønne mandler" -og så får jeg dette |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne