Henkogning af modne tomater

Henkogning af modne tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Henkogning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandKilde : Voms madleksikon

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.fuldmodne tomater
1 dl.vand
1 tsk.salt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Flåede tomater pakkes tæt i et henkogningsglas og lagen hældes over. Første gang henkoges der i 35 min. ved 100°C, anden gang i 30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-13 19:18:16
Lyder sgu lidt kedeligt......hvad med nogen kryderurter i glasset? Hvorfor bruge vand til at fortynde sine tomater, bare pres tomaterne sammen med en ske, så frigiver de selv det væske der skal til. Hvorfor koge dem 2 gange? Tror ikke at bakterier/fungi der overlever den første gang kogning på magisk vis dør 2. gang.......

  -   2011-08-12 21:42:02
der er da ikke mange forklaringer på hvordan man gør her ??????