Henkogning af modne tomater
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Kilde : Voms madleksikon Indsendt : |
|
|
Flåede tomater pakkes tæt i et henkogningsglas og lagen hældes over. Første gang henkoges der i 35 min. ved 100°C, anden gang i 30 min.
|
|
Opskriften er vist 15539 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2013-09-13 19:18:16 Lyder sgu lidt kedeligt......hvad med nogen kryderurter i glasset? Hvorfor bruge vand til at fortynde sine tomater, bare pres tomaterne sammen med en ske, så frigiver de selv det væske der skal til. Hvorfor koge dem 2 gange? Tror ikke at bakterier/fungi der overlever den første gang kogning på magisk vis dør 2. gang....... Ulla Larsen - 2011-08-12 21:42:02 der er da ikke mange forklaringer på hvordan man gør her ?????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne