Italienske kødboller i tomatsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Signe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 526815 gange,
og udskrevet 12635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (152 stemmer) |
|
Kommentarer Pia Majbrit Hjort - 2019-10-24 17:19:17 Synes opskriften er lidt utydelig: Hvad skal hvidløgene; hakkes eller knuses eller kvernes? Hvor meget chili lægger jeg ud med? Er det olie der står i opskriften til kødbollerne olie der skal i farven eller det olie til stegning? Den erfarne i køkkenet ville finde råd, men den uerfarne kunne let fejle i færdigretten Mr. Calzone - 2019-10-20 14:15:38 Super fin, nem hverdagsopskrift. Har lavet den et utal af gange. Klart bedst, synes jeg, ikke at blande sovs og kødboller før servering. Mr. Calzone - 2019-10-20 14:15:37 Super fin, nem hverdagsopskrift. Har lavet den et utal af gange. Klart bedst, synes jeg, ikke at blande sovs og kødboller før servering. Anja - 2019-09-08 17:37:44 Man skal lige huske at blende tomatsovsen Med en stavblender før end man putter fløden i. Det giver en meget bedre smag og udseendet bliver langt mere lækkert. martin - 2018-08-31 15:00:55 super opskrift har lavet den flere gange for gæster og de er ville med den, prøv evt at putte en mini mozeralla kugle i hver kødbolle det gir bare lige det extra. anonym - 2017-10-30 13:23:05 Lækker ret. jeg tilsætter dog et hvidløg og en god sjat basilikum til sovsen. jeg bruger den til mange retter. I aften skal vi have kylling med aubergine i denne dejlige tomatsovs anonym - 2016-07-05 15:40:23 tilsatte frisk basilikum og thai basillikum til kødbollerne..gav et meget italiensk resultat nils - 2016-01-20 11:47:49 Der skal da revet parmesan i farsen Familie på 4 - 2015-08-02 18:04:15 Det er den dårligste ret vi har fået i rigtig mange år Christina Lund - 2015-04-11 20:36:34 Lækker ret, som jeg har lavet mange gange, også som gæstemad. Jeg triller ikke bollerne i mel, synes ikke det gør den store forskel. Jeg bruger gerne kaffefløde istedet for fløde, og putter masser af frisk basilikum i. anonym - 2012-10-31 17:37:40 Rigtig god og nem hverdagsret, som jeg tit laver. Tomatsovsen kan sagtens laves uden de soltørrede tomater og uden fløde. Ekstra lækkert med persilledrys til :) Katinka - 2011-10-10 16:43:00 Ja, salt, peber, frisk basilikum, og også lidt tørret basilikum og tørret oregano og rødvin i saucen gør underværker. Og citronskal, som en skrev. :) Charlotte - 2011-09-13 19:53:04 lækkert!!! Sussi - 2011-08-19 12:28:49 Det smager fantastisk. Jeg forstår ikke hvorfor alle skriver, at der skal salt i kødet. Det står da også i opskriften! Jeg gratinerede og brugt også frisk basillikum. Min mand skal have rester idag (jeg lavede til 4 personer og vi er 2), hvor jeg skal i byen og spise. Jeg bliver helt misundelig på ham Stef - 2011-05-14 20:17:40 Smager super ;) dog vil jeg anbefale et hvidløg samt organo og basilikum i sovs :) mig - 2011-03-28 19:05:20 de er rigtig gode og smager fint;) Amanda - 2011-01-07 19:00:48 Super lækre kødboller. Har ikke fundet noget der var bedre. sovsen synes jeg tilgengæld ikke der er meget smag i, men det er jo bare min mening :) Julie - 2010-11-06 11:47:56 Prøv at tilsætte 50 g revet parmesan. Det er mums. Lizzie - 2010-08-24 18:49:20 Super lækker opskrift!!! anonym - 2010-02-18 16:47:05 Bollerne bliver bare endnu bedre af to gode spsk. dijon sennep i farsen Sabine og Kousith - 2009-11-06 19:21:41 Super lækker ret. Kan stærkt anbefales. meget simpelt og hurtig ret. 10 ud af 10 herfra :) vh Sabine og Kousith Jesper - 2009-08-31 18:30:47 Rigtig god ret. Meget "Italiensk". God fylde i smag og volume. Helt sikkert værd at gratinere. Mette - 2009-05-23 12:16:32 Jeg syntes det er en god ret det er anden gang vi skal lave den nu :) Søren - 2008-10-27 23:52:51 Evt. tilsæt oregano og/eller basilikum til tomatsovs.. ved ikke om det er "autentisk"/ægte Italiensk stil, men det smager herligt ;) Martin - 2008-09-12 17:40:23 Reven citronskal og lidt friskpresset citronsaft samt friskhakket basilikum øger værdien af denne opskrift markant. (Altså til kødbollerne) Anne Mette - 2008-09-09 20:49:34 Super opskrift! Fantastiske kødboller. Den kommer i køkkenbogen! Pind Jensen - Hvilken slags kød har du brugt? Hvis ikke du har brugt oksekød, kunne det måske forklare frikadellesmagen. Pind Jensen - 2008-08-26 23:23:07 hvorfor smager mine kødboller ligesom frikadeller???? Adimus - 2008-07-22 16:54:30 I stedet for at stege kødbollerne kan man "koge" dem i saucen. Autentisk og super lækkert - garanteret saftige kødboller! Joan - 2008-07-17 20:41:37 Tilsæt parmesan i stedet for mel - det smager fantastisk! :) jeanette - 2008-04-21 21:04:08 det er en rigtig lækker ret, og jo giver de andre ret der skal da selvfølgelig salt i, men jeg kom også frisk kværner peber i, hvilket der efter min mening, pepper kødbollerne godt op;O) Nina W - 2008-03-11 22:09:14 De bedste italienske kødboller til dato. Katja - 2007-12-17 14:48:19 Synes retten smagte rigtig godt, men som andre også har sagt, skal man huske at komme salt og peber i kødbollerne.. Og så kan man drysse med persille. missfarmer - 2007-09-27 15:33:47 lækre kødboller mangler dog lidt salt men jeg var bestemt ik skuffet over resultatet Anette - 2007-06-29 11:03:47 Tilsæt evt lidt peperoni skåret i små tern kent - 2007-03-07 19:24:55 fin ret, men husk salt i kødet. anonym - 2006-12-21 17:29:19 Petrines som har lavet den idag D.21/12 06 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne