Påskeæg med blød nougat
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Del nougaten i lige store portioner, og tril dem til æg mellem hænderne.
Læg æggene 5-10 min i fryseren.
Smelt den hvide chokolade forsigtigt over damp. Vend hurtigt æggene et ad gangen i den smeltede chokolade, og stil stykkerne træk og fugtfrit, så chokoladen kan stivne. |
|
Opskriften er vist 29232 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (124 stemmer) |
|
Kommentarer fra alle os til alle jer - 2005-01-01 01:01:01 Smager øhh anderledes godt. Josefine - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt! Elsker nougat:) Men jeg ville nok vælge at bruge en god mørk chokolade af god kvalitet med høj kakaoprocent. Ellers ville det nok blive for sødt til mig med både nougat og hvid chokolade. Helene S. J. - 2005-01-01 01:01:01 det hele lyder rigtig godt og jeg kunne da nemt finde på at lave den men skal det lige være hvid chokolade??????. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne