Beskøjter fra Norge

Beskøjter fra Norge, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.rugmel
1400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne koges og moses ud. Ælt rugmel og den varme kartoffelmos godt sammen. Lad det stå til næste dag. Ælt evt. mere rugmel i dejen, til den ikke længere er klæbende. Del dejen i boller, der rulles tyndt ud i runde plader, der passer til din stegepande. Bag dem på panden ved svag varme. Vend dem flere gange, til de er helt tørre. Køl dem af på en rist.

De er helt sprøde og lækre. Kan opbevares i lang tid.

Man kan eventuelt bruge frysetørrede eller alm. krydderier i dejen efter smag og behag.





karakterer:
Opskriften er vist 30654 gange,
og udskrevet 411 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
godt