Beskøjter fra Norge
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges og moses ud. Ælt rugmel og den varme kartoffelmos godt sammen. Lad det stå til næste dag. Ælt evt. mere rugmel i dejen, til den ikke længere er klæbende. Del dejen i boller, der rulles tyndt ud i runde plader, der passer til din stegepande. Bag dem på panden ved svag varme. Vend dem flere gange, til de er helt tørre.
Køl dem af på en rist.
De er helt sprøde og lækre. Kan opbevares i lang tid. Man kan eventuelt bruge frysetørrede eller alm. krydderier i dejen efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 30735 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne