Smørbrødskiks - Norske
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
Tørre dele blandes, margarinen smuldres deri, og dejen æltes sammen med vand. Den udrulles, ikke for tyndt, prikkes og udstikkes til runde kiks, 5 cm. i diameter, der bages ved jævn varme, 190º i ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 14346 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne