Kartoffelkiks
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Tørre dele blandes, margarinen smuldres deri, og dejen æltes sammen med kogte, dampede, mosede kartofler og mælk.
Den udrulles til 3 mm. tykkelse, prikkes med gaffel og udstikkes i runde eller udspores i aflange kiks. Bages gulbrune og sprøde ved jævn varm, 190 grader C. |
|
Opskriften er vist 12240 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne