Fine hvedekiks
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Melet sigtes, salt og sukker tilsættes, margarinen smuldres deri, og det æltes med fløde og sammenpisket æg. Dejen hviler koldt ½ time, udrulles derpå tyndt og udskæres i kvadrater, 5 gange 5 cm. Bages lysebrune ved god varme. 190 grader i ca. 10 min.
|
|
Opskriften er vist 15070 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Kiki - 2012-03-19 14:29:35 Et lille spørgsmål.. Kan man erstatte fløden med noget mindre fedt så som kærnemælk? charlotte - 2009-08-21 20:54:28 De bliver rigtig gode! Dejen er dog meget elastisk, så det kan godt være lidt svært at lave "pæne" firkantede kiks. Jeg stak mine ud med et glas og lavede dem runde. Prikkede også lidt huller i dem med en gaffel! Super :) anonym - 2007-07-28 21:45:12 de smager rigtig lækkert, men jeg syntes personligt, at man skal vælge om man vil have salt eller sukker i, ellers bliver det en underlig blanding.. kirsten - 2007-02-12 18:06:12 de er virkelige sprøde og smager som en drøm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne