Flødepeberrodssovs
Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
I en gryde kommer De ½ l bouillon, fløde, smør og salt samt peber, dette koger op, hvorefter eddike, sukker og friskrevet peberrod tilsættes og sovsen jævnes. Smag den til og kom meget gerne lidt piskefløde i til sidst.
|
|
Opskriften er vist 36531 gange,
og udskrevet 1112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Hans F. - 2011-02-16 15:56:17 Husk at jævn sovsen og kog den op inden at der tilsættes peberrod!! Hvis sovsen koges op med peberrod bliver smagen meget bitter. Gunnar - 2008-09-23 18:16:30 peberrod tilsættes efter smag.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne