Strutter

Strutter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
25 g.gær
2.5 dl.lunkent mælk
1-2 spsk.sukker
1 tsk.salt
450 g.hvedemel
25 g.smeltet afkølet margarine
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
Rør gæren ud i mælken. Bland sukker, salt og ca 1/3 af melet i. Rør margarinen i og tilsæt mere mel. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord, til den slipper hænderne og er blank og glat. Dæk dejen med en omvendt skål og lad den hæve lunt til dobbelt størrelse (ca ½-1 time).

Slå dejen ned, rul den til en pølse og skær den ud i 16 lige store stykker. Tril dejen til boller og klip en kryds i hver, så der fremkommer fire spidser. Sæt bollerne på en plade med bagepapir med krydset ned mod pladen. Træk spidserne ud til hvert sit hjørne og tryk dem fast mod pladen. Spidserne må ikke være for tynde.

Tildæk strutterne med bagepladen og efterhæv dem lunt ca. 20 minutter. Bag dem ved 200 grader C i ca. 12-14 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 6422 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-26 15:31:45
Hvad betyder: 'tildæk strutterne med bagepladen...'?