Strutter
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i mælken. Bland sukker, salt og ca 1/3 af melet i. Rør margarinen i og tilsæt mere mel. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord, til den slipper hænderne og er blank og glat. Dæk dejen med en omvendt skål og lad den hæve lunt til dobbelt størrelse (ca ½-1 time).
Slå dejen ned, rul den til en pølse og skær den ud i 16 lige store stykker. Tril dejen til boller og klip en kryds i hver, så der fremkommer fire spidser. Sæt bollerne på en plade med bagepapir med krydset ned mod pladen. Træk spidserne ud til hvert sit hjørne og tryk dem fast mod pladen. Spidserne må ikke være for tynde. Tildæk strutterne med bagepladen og efterhæv dem lunt ca. 20 minutter. Bag dem ved 200 grader C i ca. 12-14 minutter. |
|
Opskriften er vist 6422 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2008-01-26 15:31:45 Hvad betyder: 'tildæk strutterne med bagepladen...'? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne