Melboller 02

Melboller 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kirsten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.margarine
300 g.hvedemel
2 tsk.salt
4 dl.kogene vand
8 æg
 
Opskrift:
Kog vandet. Smelt margarinen, kom mel og salt i. Kom så det kogene vand i rør det godt. Afkøl det lidt og kom så 7 æg i. Er dejen meget sej så tag den sidste æg i.

Kog melbollerne op men giv dem en kop kold vand så de får en opkog mere så er de gode og gemmenkogte

Tips:

Kan fryses





karakterer:
Opskriften er vist 20650 gange,
og udskrevet 503 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-02 21:07:05
Brug en bollesprøjte hvis du har en . ellers tag en frysepose og klip det en hjørne af, så du får et hul på ca. 1 cm. Her fylder du massen i, og klemmer bollerne ud og skærer dem af med en kniv.

  -   2008-04-28 16:13:44
er ikke sikker, men tror du skal regne med at man koger dem. altså bring en gryde med vand i kog, form dejen til små boller med to skeer, og kog dem i vandet, de er gennemkogte når de stiger op i vandoverfladen...

  -   2008-03-22 10:18:21
men hvordan laver man melbollerne...?