Melboller 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Kirsten Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet.
Smelt margarinen, kom mel og salt i.
Kom så det kogene vand i rør det godt.
Afkøl det lidt og kom så 7 æg i.
Er dejen meget sej så tag den sidste æg i.
Kog melbollerne op men giv dem en kop kold vand så de får en opkog mere så er de gode og gemmenkogte Tips: Kan fryses |
|
Opskriften er vist 20646 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik - 2009-05-02 21:07:05 Brug en bollesprøjte hvis du har en . ellers tag en frysepose og klip det en hjørne af, så du får et hul på ca. 1 cm. Her fylder du massen i, og klemmer bollerne ud og skærer dem af med en kniv. Chi - 2008-04-28 16:13:44 er ikke sikker, men tror du skal regne med at man koger dem. altså bring en gryde med vand i kog, form dejen til små boller med to skeer, og kog dem i vandet, de er gennemkogte når de stiger op i vandoverfladen... anonym - 2008-03-22 10:18:21 men hvordan laver man melbollerne...? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne