Sandkage med Abrikos/Hybengrød

Sandkage med Abrikos/Hybengrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æg
150 g.sukker
150 g.margarine
250 g.Abrikos/Hybengrød
150 g.rosiner
75 g.hakkede valnøddekerner/hasselnøddekerner eller mandler
225 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker let og skummende. Rør margarine i sammen med abrikos/hybengrød, rosiner og hakkede nødder. Bland mel med bagepulver og salt. Rør det i dejen. Hæld dejen i en sandkageform (1,5l). Bages ved 170° C i ca. 1 time. Lad kagen stå 1 time i formen, før den vendes ud.





karakterer:
Opskriften er vist 8559 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu