Sandkage med Abrikos/Hybengrød
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker let og skummende.
Rør margarine i sammen med abrikos/hybengrød, rosiner og hakkede nødder.
Bland mel med bagepulver og salt. Rør det i dejen.
Hæld dejen i en sandkageform (1,5l).
Bages ved 170° C i ca. 1 time. Lad kagen stå 1 time i formen, før den vendes ud.
|
|
Opskriften er vist 8520 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne