Sandkage med alt det gode

Sandkage med alt det gode, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 lidtsmør og rasp eller mel til formen
1 tsk.bagepulver med let top
200 g.hvedemel
2 æg
180 g.sukker
150 g.blødt smør
50 g.hasselnøddekerner
50 g.mandler
50 g.mørk chokolade
50 g.rosiner (evt. udblødt i rom)
 
Opskrift:
Udblød evt. rosinerne i lidt rom. Hak chokoladen eller riv den groft. Smut mandlerne og hak dem. Hak hasselnødderne. Smør formen og drys den med rasp eller mel.

Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen. Sigt melet og bagepulver over dejen og rør, til det lige akkurat er blandet. Vend chokolade, rosiner, mandler og nødder i og hæld dejen i den smurte form.

Bag kagen ved 180° i ca. 50 min., eller til der ikke hænger dej ved en træ- grillpind stukket ned midt i kagen. Vend kagen ud på en bagerist. Sandkagen bagt i randform egner sig til pyntning med f.eks. chokoladeglasur og mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 22547 gange,
og udskrevet 357 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-06 20:09:26
Super god. Brugte ikke rosiner og synes der var lidt meget mel, pas på den ikke bliver for tør selvom det jo ER en sandkage.

  -   2012-01-21 10:16:33
Man kan også udbløde rosinerne i appelsinsaft.

  -   2011-03-23 17:19:32
jeg synes den var god så jeg gav den 10