Sandkage med æbler 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Smør en lille bradepande eller en porcelænstærteform, der kan rumme godt 1 liter. Skær æblerne i kvarter og fjern kernehuset. Man kan skrælle æblerne, hvis man synes, men det er helt un ødvendigt. Del hver kvart i to. Bland sukker og kanel og vend æblerne i kanelsukker (hold lidt tilbage til drys).
Rør den klassiske sandkagedej og kom den i den smurte form. Stik æblerne halvt ned i dejen. Drys med lidt kanelsukker og bag kagen 40-45 min. ved 180 grader C, eller til dejen slipper en træ-grillpind. |
|
Opskriften er vist 28302 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer tove - 2011-10-12 16:33:20 Det lyder spændende det har jeg aldrig hørt før anonym - 2010-12-30 18:27:05 kan man ikke bare bage dejen i en sandkageform? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne