Sandkage med chokolade 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes i en gryde. Resten blandes i og kommes i et ovnfast fad med sølvpapir.
Tænd for ovnen på 175°. Kagen er færdig på 50 minutter - se om den er mørk. Advarsel: Åbn ikke ovnlågen for tidligt ellers falder kagen sammen! Til slut kommes chokolade oven på kagen. |
|
Opskriften er vist 20378 gange,
og udskrevet 291 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer HEJ - 2005-01-01 01:01:01 den slår godt nok alle kager den er rigtig rigtig od! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne