Sandkagerand
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Margarine, sukker og salt piskes hvidt, og æggene tilsættes ét ad gangen.
Hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes forsigtigt i massen. Det hele hældes i en smurt og meldrysset randform, ca. 22 cm i diameter.
Oven på kagen smøres 100 g marmelade, og den bages på midterste rille ved 180°C i ca. 40 min.
Den afkølede kage flækkes, smøres med marmelade og lægges sammen igen.
Kagen smøres udvendigt med marmelade og dækkes med ristede nøddeflager.
|
|
Opskriften er vist 13867 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (12 stemmer) |
|
Kommentarer ??? - 2009-07-09 15:12:47 4 æg Per - 2007-04-14 10:54:39 Hvor mange æg ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne