Kartoffelsandkage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Smørret røres med sukker, æggeblommer og citronsaft og evt. citronskal.
Herefter moses kartofler og tilsættes mel og bagepulver.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Dejen fyldes i en smurt randform og bages ca. 45 min ved 170 grader. Dejen kan tilsættes 100 g hakkede nødder eller rosiner.
|
|
Opskriften er vist 11859 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer svend gert - 2008-05-12 13:16:34 det er en virkelig god kage, og jeg ønsker at den kan komme ud hos alle bagerne i landet. fordi det er den bedste kage nogensinde.. har DE selv prøvet at bage den? den er sempenthen bare guddommelig :D:D tak for hjælpen til en god opskrift... med venlig hilsen send-åge, svend gert, gertud og ulla johansen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne