Gulerodssandkage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Foer en 1 kg sandkageform med bagepapir. Sigt mel, allehånde, tvekulsurt natron og vinsten sammen i en skål. Rør gulerødderne i og 75 g af de hakkede jordnødder. Pisk den lyse sirup, æggene og olien sammen og rør det i de tørre ingredienser, så dejen får en blød flydende konsistens. Hæld dejen i den forberedte form og drys resten af jordnødderne over. Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 1½ time til den er færdig.
|
|
Opskriften er vist 12780 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer A3el - 2007-11-16 14:37:37 hvad er vinsten? kan det erstattes af noget andet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne