Gulerodssandkage

Gulerodssandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
225 g.grahamsmel
0.5 tsk.allehånde
1 tsk.tvekulsurt natron
0.5 tsk.vinsten
225 g.revet gulerødder
100 g.hakkede jordnødder
1 spsk.Sirup, lys
2 æg
1 dl.majsolie
 
Opskrift:
Foer en 1 kg sandkageform med bagepapir. Sigt mel, allehånde, tvekulsurt natron og vinsten sammen i en skål. Rør gulerødderne i og 75 g af de hakkede jordnødder. Pisk den lyse sirup, æggene og olien sammen og rør det i de tørre ingredienser, så dejen får en blød flydende konsistens. Hæld dejen i den forberedte form og drys resten af jordnødderne over. Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 1½ time til den er færdig.





karakterer:
Opskriften er vist 12780 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-16 14:37:37
hvad er vinsten? kan det erstattes af noget andet?