Flamberet Spaghetti
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti Oprindelsesland : Italien Indsendt af : PKJ Indsendt : Red : |
|
|
Varm olivenolien op i en gryde. Riv løget i gryden og svits det. Kom kødet i gryden og brun det. Det er vigtigt, at kødet bliver delt i små stykker, da det ellers ikke sidder fast på spaghettien når man spiser. Kom tomatpuré og krydderier i kødet. Rør rundt og lad det stå et øjeblik, så kødet trækker krydderi-smagen til sig. Kom fløden i og lad det simre nogle få minutter.
Kog spaghettien imens. Ved servering kommes en mængde spaghetti og sovs op på en (dyb) tallerken. Hold en spiseske med mørk rom over spaghettien og varm den. Når rommen er varm, sæt da ild til den, vent et par sekunder, hæld den ud over spaghettien og rør rund på tallerkenen. Spis med gaffel og ske. Fløden gør, at sovsen holder sig på spaghettien, så det kan godt lade sig gøre. Tips: Pas på, at I ikke brænder jer! Skeen med rommen bliver ret varm, så det er en god idé at have et fornuftigt aflægningssted til skeen i nærheden. Rommen kan også erstattes af andre former for spiritus fx cognac. |
|
Opskriften er vist 13492 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer PKJ - 2005-01-01 01:01:01 Der skal ikke 15 dl fløde i, der skal 1½ dl fløde i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne