Æbler med appelsinsauce
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Riv appelsinen fint uden at rive den hvide hinde med. Pres appelsinen. Skræl æblerne, og del dem i 8 både hver. Steg æblerne i smørret ved middelvarme, til de er lysebrune. Det er vigtigt ikke at skrue for meget ned, da æblerne så bare koger ud til mos. Løft æblerne op med en hulske og læg dem på to tallerkener. Kom sukkeret op i smørret, skru op for varmen og rør i det, til det smelter. Når det er karamelliseret, kommes saft og skal fra appelsinen i og derefter piskefløden. Når den er blevet varmet med, hældes det over æblerne, eller den serveres i en skål for sig.
|
|
Opskriften er vist 8650 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne