Fedtfattig gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og rives. Æggene piskes luftige med sukker (sødemiddel) og vanillesukker.
Mel, bagepulver og krydderier vendes i sammen med gulerødderne. Tilsæt mælk til dejen indtil den er tilpas flydende. Dejen fyldes i en springform ca. 20 cm i diameter og bages i 30-40 minutter ved 175°C. |
|
Opskriften er vist 40629 gange,
og udskrevet 1013 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Bina - 2013-01-16 13:53:40 Jeg tilsatte 1dl ylette i sttedet for mælken. Tilføjede også et halvt revet æble. Jeg hældte dejen over i nogle muffins forme, der blev 10 stk. ud af portionen. De blev supper gode. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne