Chokoladebradepandekage

Chokoladebradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Chokoladebradepandekage, billede 4 Chokoladebradepandekage, billede 1 Chokoladebradepandekage, billede 2 Chokoladebradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
420 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
5 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Bland mel og bagepulver og vanillesukker sammen og bland det i æggesnapsen.

Varm mælk og smør til smørret er smeltet og hæld det i. Kom kogende vand og kakao i og bland det sammen.

Dejen hældes i en smurt bradepande og kommes i forvarmet ovn på 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 min

Tips:

Kom evt. en glasur med flormelis og lidt kakao, og en eller to æggehvider og drys kokosmel over.





karakterer:
Opskriften er vist 88565 gange,
og udskrevet 3985 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (86 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 21259 (5061 kcal)
KJ pr. Pers. 1771 (421 kcal)
Vægt ialt 1696 gram
Vægt pr. Pers. 141 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1253 KJ (298 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 50.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-03-03 11:02:25
I min ovn, skal kagen bage meget længere, men det kan også skyldes, størrelsen på bradepande! Jeg brugte en lille.

  -   2015-05-30 18:36:34
Min kage blev meget mærkelig. jeg fulgte opskriften fra punkt til prikke, men alligevel blev den desvære ikke særlig god. Den første var fin, (jeg lavede 2 kager, da dejen var så stor.) Men den anden blev sveden udenpå og flydene indeni. Begge kager smagte ok godt, men overhovedet ikke af chokolade, og jeg havde endda puttet ekstra chokolade i. Nogen der kan give nogle fif, til hvordan jeg måske undgår det næste gang, jeg laver den? Ps. normalt plejer det altså at gå bedre, når jeg laver kage :)

  -   2013-02-06 19:55:28
Jeg har bagt chokolade kagen i bradepande, den er virkelig god, men er der ikke meget sukker og smør i, når det er til diabetes ?

  -   2012-11-01 09:36:34
Det er denne kage, der bliver brugt hver gang der skal bages en eller anden kage. Om det er Hallo Kitty eller nu en chokoladekage i form som et græskar og pyntet som et græskar. Så er det denne opskrift, der bruges. Super god kage

  -   2012-05-07 07:13:03
Kan den fryses når der er glasur på?

  -   2011-05-03 16:31:36
Denne her kage er super lækker, skal til at lave den for tredje gang! Prøv den, den er et hit! :)

  -   2010-11-08 12:43:40
mmmmm. den er bare lækker prøv at putte 2 tsk. kanel i så smager en som en rigtig jule kage:)

  -   2010-09-28 19:37:41
Kanon god opskrift. En dobbelt potion af denne og der er til en hel børnehave til fødselsdag.

  -   2009-12-01 17:20:49
jeg lavede den præcis som Ditzen og det er min ultimative nye ynglingskage:D mmm...

  -   2009-06-08 20:31:30
skal bage den om lidt, så glæder mig til at smage den i morgen, til min mors 59års fødselsdag, kagen er fra mine børn af.så håber den bliver god

  -   2008-11-28 14:04:52
Super nem kage. Bagte den med min nevø på tre. Han klunne også hjælpe. Lækker kage :-D

  -   2008-11-19 18:50:03
det er en super kage hvis½man putter de ekstre ingredienser i, men spar ikke på vanilie sukkeret ! det gør kun kagen bedre :D

  -   2008-11-15 15:46:26
Jeg synes at kagen er lidt kedelig. Den er fin og luftig, men den skulle nok have haft de 200 gr. chokolade som Ditzen forslår. Jeg kom ellers ekstra kakao og vanillesukker i, men synes stadig ikke den smagte af specielt meget.

  -   2008-09-19 08:15:00
Vi bagte kagen i en 23x33 cm. bradepande.

  -   2008-03-07 14:40:56
er det til en hel eller halv bradepande ?

  -   2008-03-06 15:08:08
Nem m. Anne-Mettes tip. + 2 spsk kakao + 1 tsk vaniliesukker + 200 g. grofthakket kogechokolade. Jeg blev rost af mine teenagepigers klassekammerater. Superlækker!!!!

  -   2008-02-17 15:08:48
Vildt lækker min personliqe favorit...

  -   2008-02-14 16:55:39
superdejlig kage. Jeg kommer også lidt mere kakao i ,og bruger Anne-Mettes sparetip. Jeg har også brugt den til Valentines kage ved at lave en skabelon og lægge den på den afkølede kage skære ud og vupti en hjerteformet valentines kage, med glasur på.

  -   2008-01-16 15:01:39
spar mere tid: Kog vand og smør sammen til smørret er smeltet, tilsæt derefter det kolde mælk, så blandingen afkøles med det samme.

  -   2007-12-10 21:02:02
En spsk. kakao mere , det smager bedere

  -   2007-09-17 14:18:43
ja det gør det hele meget nemmer..Tak for tippet!!..

  -   2007-01-24 16:29:43
jeg blander kakaoen i melet og varmer mælk, vand og smør sammen, det gør hele meget nemmere.