Chokoladebradepandekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 88600 gange,
og udskrevet 3986 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (86 stemmer) |
|
Kommentarer LisB - 2017-03-03 11:02:25 I min ovn, skal kagen bage meget længere, men det kan også skyldes, størrelsen på bradepande! Jeg brugte en lille. Katharina - 2015-05-30 18:36:34 Min kage blev meget mærkelig. jeg fulgte opskriften fra punkt til prikke, men alligevel blev den desvære ikke særlig god. Den første var fin, (jeg lavede 2 kager, da dejen var så stor.) Men den anden blev sveden udenpå og flydene indeni. Begge kager smagte ok godt, men overhovedet ikke af chokolade, og jeg havde endda puttet ekstra chokolade i. Nogen der kan give nogle fif, til hvordan jeg måske undgår det næste gang, jeg laver den? Ps. normalt plejer det altså at gå bedre, når jeg laver kage :) Yvonne Hansen - 2013-02-06 19:55:28 Jeg har bagt chokolade kagen i bradepande, den er virkelig god, men er der ikke meget sukker og smør i, når det er til diabetes ? Charlotte - 2012-11-01 09:36:34 Det er denne kage, der bliver brugt hver gang der skal bages en eller anden kage. Om det er Hallo Kitty eller nu en chokoladekage i form som et græskar og pyntet som et græskar. Så er det denne opskrift, der bruges. Super god kage Trold - 2012-05-07 07:13:03 Kan den fryses når der er glasur på? Frida - 2011-05-03 16:31:36 Denne her kage er super lækker, skal til at lave den for tredje gang! Prøv den, den er et hit! :) sara marie - 2010-11-08 12:43:40 mmmmm. den er bare lækker prøv at putte 2 tsk. kanel i så smager en som en rigtig jule kage:) starris - 2010-09-28 19:37:41 Kanon god opskrift. En dobbelt potion af denne og der er til en hel børnehave til fødselsdag. anonym - 2009-12-01 17:20:49 jeg lavede den præcis som Ditzen og det er min ultimative nye ynglingskage:D mmm... sandra - 2009-06-08 20:31:30 skal bage den om lidt, så glæder mig til at smage den i morgen, til min mors 59års fødselsdag, kagen er fra mine børn af.så håber den bliver god Nadja - 2008-11-28 14:04:52 Super nem kage. Bagte den med min nevø på tre. Han klunne også hjælpe. Lækker kage :-D sophie - 2008-11-19 18:50:03 det er en super kage hvis½man putter de ekstre ingredienser i, men spar ikke på vanilie sukkeret ! det gør kun kagen bedre :D Majken - 2008-11-15 15:46:26 Jeg synes at kagen er lidt kedelig. Den er fin og luftig, men den skulle nok have haft de 200 gr. chokolade som Ditzen forslår. Jeg kom ellers ekstra kakao og vanillesukker i, men synes stadig ikke den smagte af specielt meget. Per - 2008-09-19 08:15:00 Vi bagte kagen i en 23x33 cm. bradepande. anonym - 2008-03-07 14:40:56 er det til en hel eller halv bradepande ? Ditzen - mor til 5 - 2008-03-06 15:08:08 Nem m. Anne-Mettes tip. + 2 spsk kakao + 1 tsk vaniliesukker + 200 g. grofthakket kogechokolade. Jeg blev rost af mine teenagepigers klassekammerater. Superlækker!!!! R ixen - 2008-02-17 15:08:48 Vildt lækker min personliqe favorit... tip - 2008-02-14 16:55:39 superdejlig kage. Jeg kommer også lidt mere kakao i ,og bruger Anne-Mettes sparetip. Jeg har også brugt den til Valentines kage ved at lave en skabelon og lægge den på den afkølede kage skære ud og vupti en hjerteformet valentines kage, med glasur på. Anne-Mette - 2008-01-16 15:01:39 spar mere tid: Kog vand og smør sammen til smørret er smeltet, tilsæt derefter det kolde mælk, så blandingen afkøles med det samme. Alexandra - 2007-12-10 21:02:02 En spsk. kakao mere , det smager bedere Rixen - 2007-09-17 14:18:43 ja det gør det hele meget nemmer..Tak for tippet!!.. Momo - 2007-01-24 16:29:43 jeg blander kakaoen i melet og varmer mælk, vand og smør sammen, det gør hele meget nemmere. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne