Kirsebær muffins - Kirsebærmuffins

Kirsebær muffins - Kirsebærmuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kirsebær muffins - Kirsebærmuffins, billede 4 Kirsebær muffins - Kirsebærmuffins, billede 1 Kirsebær muffins - Kirsebærmuffins, billede 2 Kirsebær muffins - Kirsebærmuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
75 gram Ren rå marcipan
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
1 dl. Appelsinmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker til let æggemasse. Rør smeltet smør i under piskning så mælk, hakket kirsebær og revet marcipan. Bland bagepulver i melet og rør det i, lidt efter lidt.

Fordel dejen i smurte muffinsformer og sæt dem i 220 grader C. alm. ovn. Stegetiden er 13–15 minutter.

Smelt appelsinmarmelade i en gryde og pres den gennem en sigte. Pensle de lune muffins og la dem blive kolde. Pynt evt. med kirsebær.





karakterer:
Opskriften er vist 62825 gange,
og udskrevet 1180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11112 (2645 kcal)
KJ pr. stk. 926 (220 kcal)
Vægt ialt 917 gram
Vægt pr. stk. 76 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1211 KJ (288 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 34.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-07-21 17:49:54
man kan med held udskifte noget af sukkeret med lidt ekstra marcipan anne