Banan chokolade muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 374800 gange,
og udskrevet 15225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (271 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2015-04-22 22:39:09 De er i ovnen lige nu :-) Det bliver interessant at se hvordan de smager da vi ikke kunne finde noget kvark. Istedet for kvark tænkte vi at vi ville prøve med skyr... men har lige opdaget at jeg har puttet cremefraiche i istedet for skyr :-) Ups. Sara - 2014-06-05 11:33:08 De er meget nemme at lave og smager vildt godt. Men der står bare ikke hvor meget fromage der skal i. Jeg hælder bare halvdelen af fromagen i. Dét bliver vel stadig til noget ^_^ Lise - 2013-04-11 20:07:54 Gør det egentlig noget hvis man bruger mørk sirup i stedet? Malle - 2012-11-13 08:22:24 Super lækre! Mørk sirup i stedet for lys samt græsk yogurt i stedet for kvark virker fint. Jeg brugte MEGET overmodne bananer og det skader bestemt ikke! :P nam nam Anita - 2012-08-19 10:24:38 Kan man erstatte smør med olie ? og hvis, hvor meget olie er det ?? tøsen der åd dem alle på et minut - 2012-04-19 17:09:06 rigtig gode men om man putter 7 bananer i i stedet fo to smager de bara fantastisk men hvis man prøver at smelte smøret i vand og mælk og cornflakes smager det bare så fantastiskt MUMS MUMS mathias p - 2012-04-17 16:22:12 de' faneme go'e signe - 2012-03-18 11:24:38 Skal til at bage de her muffins nu. Glæder mig til at smage dem! Jeg skal have dem med til klassen i morgen. :-) Astrid - 2012-03-14 15:13:52 Hvis man ik har fromage frais? Kan man gøre noget andet? Ida - 2012-02-21 07:42:11 De ser meget Lækre UD!!! Skal til at lave dem nu!(: Nam Nam... !!!GLÆDER MIG TIL AF SMAGE DEM!!! MiaMai - 2011-11-13 16:05:48 Mmmmmh, lækre og svampede muffins som ikke er FOR søde.. Smagte fantastisk! Sofie. - 2011-10-31 12:59:36 Undladede at putte det det der kvark i. Det fungere fint, kagen er bare lidt tør så. Vil også putte flere chokolade stykker i næste gang, og bage dem lidt mindre. Ellers er den dejlig sprød på toppen, har en flot farve og er dejlig luftig inden i. God muffin, kan godt anbefales! (: Charlotte-C - 2011-09-07 15:05:00 Mine er i ovnen nu, rigtigt nem opskirft ikke så kompliceret at lave og dufter himmelsk..! Jeg tog dog noget af mine bananer og moste helt og hakkede 50g hasselnødder i, mine muffins ser lækre ud glæder mig, til at smage dem :) anonym - 2011-05-22 20:51:38 Super lækkert, og nemt at lave Maria - 2011-05-17 20:54:22 Har ikke bagt muffinerne endu, men skal bage dem imorgen. Håber de bliver gode! :) Kagemonsteret - 2011-04-25 18:07:38 Vildt lækre.. De var et stort hit blandt alle der smagte dem. Camilla:-) - 2011-04-06 12:06:23 Jeg elsker dem, de er bare så gode! Det er perfect når der er store chokolade stykker i!!;-) susanne - 2011-03-26 13:18:55 Smager godt, men kunne godt have været lidt sødere. Vil bruge mere sukker næste gang. Josefine - 2011-02-17 21:21:59 helt vild god opskrift! Che - 2011-02-11 15:34:18 Det er nok for sent nu, for dig der manglede et hurtogt svar på erstatning for mælk. Jeg bruger som regel soyamælk eller soyayoghurt, hvis mælk så kun omk 1½ dl da det jo er mere flydende. De bliver stadig super gode - den bedste muffinopskrift jeg har bagt fra;-) Og helt enig også go' som grunddej for alle mulige andre ideer;-) Sarah - 2011-02-11 12:59:55 den værste opskrift jeg nogensinde har prøvet. Amalie.. - 2011-01-24 13:58:53 Kan man bruge andet end kvark? Altså såsom mælk/yoghurt? Svar hurtigt, det haster! - Amalie ;) tøsen der <3 muffins - 2010-12-02 17:23:34 ku ikk helt huske hvor lang en dl. er, men bagt blev de og de har været SUPER populærer ! SÅ mums B-) Chrestina - 2010-11-09 12:53:24 Hvis dejen er træls at arbejde med så plejer jeg at putte den i en pose. så klipper jeg et hul i det ene hjørne og på den måde er det nemt at dosere den rigtige mængde dej i hver form. Metoden kan ikke bruges hvis man putter frugt i dejen, men der putter jeg bare frugten i formen inden jeg hælder dejen i. Charlotte - 2010-10-19 15:01:24 De er rigtig gode og nemme at lave. Nam Nam ! :) De to piger på 11 - 2010-10-18 12:52:26 Skal til at bage dem. Glæder os ole gunder solskør - 2010-09-16 15:10:45 hvad er kvark elsebeth - 2010-09-06 16:26:50 har lige bagt disse muffins. Blev vældig rost. Et fif: Jeg kom 2 spsk. kokosmel i - lækkert Jette - 2010-08-14 12:58:07 Jeg har lige bagt 150 af disse dejlige muffins! Jeg kom dog mere bagepulver i end hvad der står i opskriften (dette skete faktisk ved en fejl, læste forkert) Men det virkede, de blev MAX gode og dejlige luftige, det ligner næsten sådan nogle man får i USA;0D Jeg kan kun anbefale dem... de er helt vidunderlige!! Malene - 2010-08-02 14:04:19 Behøves der at komme Kvart 1% i ? idzen - 2010-06-22 20:32:51 nu skulle jeg bruge nogen og 50 muffins (jeg skal holde fødselsdag i børnehaven i morgen) så havde 4-doblet opskriften, så der burde blive 64, da jeg er vant til opskrifter hvor der altid kommer lidt færre ud af det end beregnet - men jeg endte altså med 96 muffins - så det er godt de er så gode :) for jeg har i hvert fald muffins til laaaang tid :) Men altså, man får maaaaaange flere muffins ud af opskriften hvis man bruger papirforme (mine muffins var altså ikke små) jack d - 2010-05-30 10:47:08 de er rigtig gode men prøv at hælde noget jack d i de smager godt Muffin Elsker - 2010-04-08 18:04:14 Skulle bruge den til uddeling i min 5 klasse datter og de er mums! WOow en flot farve bagefeter!! I love it :) TAk for det siger jeg bare laved sørme til 27-29 stk! Og maskinen regner det også ud for en! :-) Det må jeg sige! :D Miig - 2010-03-14 09:51:49 De lyder rigtig gode, glæder miig til at bage dem"!!:D sofie - 2010-02-27 15:39:36 bedste muffins ever!! kan man lave dem med andet end banan/chokolade? fx. blåbær, også bare bruge dejen og de øvrige ingredienser som en grunddej? :) anonym - 2010-02-24 14:53:19 FØLG IKKE DENNE OPSKRIFT! Dette er den værste opskrift jeg nogen sinde har brugt, aldrig har det været så besværligt at bage. De smager helt vildt godt, men dejen er umulig at arbejde med. Nanna & Mia - 2010-02-16 17:56:40 Super gode men ret klæbrige, selvom jeg kom den rigtige mængde bagepulver i. Angelique - 2010-02-08 20:21:02 Tak for opskriften. Dem skal jeg lave igen. Det er første gang jeg bager muffins, og de blev super gode. god ide at købe små chocolade knapper, så slipper man for at svine med chocoladen... til dem der syntes de var klæbrige, tror jeg i har glemt at det var 1 spsk bagepulver og IKKE 1 tske (var nemlig ved at gøre det samme)!!! Nethe, Århus. - 2009-10-20 17:38:05 RIGTIG GODE MUFFINS! Har haft meget svært ved at finde en god opskrift på muffins, men de her er lige tilpas. Ikke for tørre og ikke for klæge, ikke for søde eller noget. Bare lige tilpas! Brugte Toms Guldbar (Mørk)90gr ca. Og kvark fra karoline.. Mmmmhhh! Michala - 2009-10-11 13:56:11 jeg kunne ikke finde det der fromage frais, og vidste ikke rigtig hvad det var, så jeg brugte creme fraise. :S men det smagte faktisk okay godt. :) sisse - 2009-09-20 20:01:32 jeg synes det er godt man skrive hvor mange det er til Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne