Markronmuffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør smeltes, afkøles.
Æg / sukker piskes til en hvid og luftig masse
Knus markronerne - kun let, helst store stykker
Mel og markroner blandes
Det smeltede smør og hvedemel/markron blanding tilsættes skiftevis til æg/sukker blandingen.
1 spiseske fuld af dejen portioneres ud i formene. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 10 - 15. Minutter. |
|
Opskriften er vist 66878 gange,
og udskrevet 1454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi G - 2017-07-22 17:45:54 Skulle bare bage længere tid i min nye ovn anonym - 2017-04-18 18:54:49 jeg syntes denne opskrift er mega god. når jeg bager den kommer jeg også bananer i samt lidt vaniljesukker. Har også prøvet med frugtfarve og det var et hit hver gang jeg har bagt dem. Har også brugt opskriften til en bund hvor jeg har crem på og frisk frugt ovenpå det er bare guf. Sus - 2016-05-19 12:28:26 Kom 2 tsk mandelgaverne og en plade hakket, mørk chokolade i.....mums! Bagte dem i maxi muffinforme i 20 minutter. Fik 28 ud af denne portion. anonym - 2015-02-14 13:10:04 De er super nemme og lækre kom lige 2 dråber manderl essen i uhm anonym - 2014-01-03 15:55:58 Da min veninde havde dem med i klassen kunne jeg bare ikke lade vær med at spørge hvor at hun havde opskriften fra de smagte simpelthen så dejligt. Og nu bager jeg dem jo hele tiden. Perfekt opskrift. Hr Nilsson - 2010-05-28 17:28:15 Jeg bagte 110 af disse for en uge siden, og tro mig, de blev et hit:-) Sarah - 2009-07-24 10:37:27 Jeg tilsætter lidt hasselnødde flager og chokolade knapper, det gir prikken over i-ét ;o) Ud af sådan en potion får jeg lige knap 40 stk. anonym - 2008-07-19 14:10:07 For at gøre dem ekstra lækker kan man fylde muffinsformen halv og så komme evt. lidt syltetøj i eller chokolade. De er også gode som de er. Hilsen Helle Grønning Fie. - 2008-01-29 14:26:23 Det er en god muffin marie - 2005-01-01 01:01:01 uhm,de er lækre lige til den søde tand M.Sander - 2005-01-01 01:01:01 Den lækreste muffin jeg har smagt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne